Saturday, 24 December 2011

Kek dan Cupcake Hantaran Tema White Purple


Tqvm ye dik Siti...kawan FB..cuma kenal thru FB jek ni, bila anta order ke rumah dia, barulah dapat jumpa orgnya..kecil comel jek...:-)

Friday, 16 December 2011

Wednesday, 7 December 2011

Kek Birthday Angry Bird


Tempahan dari Kadir lagi untuk anakanda tercinta, choc moist cake, katanya nak ada tema sket angry bird...so layan kan ngan edible image jek....TQVM ye....

Thursday, 17 November 2011

Cupcake for doorgift..

 Cupcake yg dah siap di deco, hanya simple deco...
 Setelah dipacking ke dalam dome container...
Akhir sekali, dimasukkan ke dalam paper bag.....tema oren dan biru....Bank Rakyat punye corporate colour....SAYA MESTI PILIH...tqvm Rajeeta...

Friday, 11 November 2011

Kek Makan Berdamai....


Inilah pengantin paling selamba dan sempoi penah saya jumpa...tetiba semalam datang nak tempah kek..ingatkan kek untuk makan2, rupanya kek untuk makan berdamai sempena majlis kahwin beliau ari ni.....dia nak simple abih, taknak deco berat2...janji kek tu besar...ni pun 12.5 inci besarnya..first time buat kek mcm nih..Alhamdulillah, dia kata cantik..lega akak,dik non oiiii....ni pun buat chocolate buttercake ajek....membajet agaknya dia..hehehe...apapun tq banyak2 ye Zila...antara regular customer jugak dia ni..suka beno ngan cheesetart ku itu..huhuhu....Selamat Pengantin Baru ye dik....

Tuesday, 8 November 2011

Birthday Cake...simple deco


Tempahan dari zura..choc layer cheese brownies.....tak pasti pulak untuk birthday sape..bila ditanya ttg deco, dia serahkan pada saya..so mmg simple ajek yg saya buat..apapun tqvm ye zura....

Saturday, 5 November 2011

Oreo Choc


Antara oreo choc yg ditempah oleh Erin untuk aqiqah anak saudaranya.....tq erin

Thursday, 27 October 2011

Birthday cake buat Bonda...

Birthday cake dari Atiqah utk bonda tercinta....choc layer cheese brownies....tq so much...

Wednesday, 26 October 2011

Set Hantaran........


Cupcake 16 pcs ditempah oleh Lin untuk majlis bersejarah beliau...tqvm Lin....

Friday, 21 October 2011

Set Hantaran Perkahwinan...


Order dari Nani buat cousinnya ...25 pcs cupcake....with tranparent box....tqvm ye Nani..

Saturday, 6 August 2011

Friday, 29 July 2011

Set Hantaran Perkahwinan Tema Maroon dan Gold....



25 pcs cupcake untuk hantaran....memula masa dapat tema utk kaler macam ok laa..senyum jek but then, bila dah tiba masa nak siapkan order ni baru terpikir ..alamak camne nak dapat kaler gold tu...mana ada pewarna mcm tu kat kedai...tu satu hal...maroon pun sama...sampai siap ty org lagi...sib baik ada yg sudi membantu...tp itu pun masa kejadian tu yg maroon tu main 'cuba try test'...heheheh,,,sib baik menjadik...yg gold pulak, cam ikut logik jek dok campur kaler..Alhamdulillah, berjaya jugak...huhuhuhu

Memula masa wat coklat ni nampak cam tak cantik and pelik jek kaler nya,  tp bila dah siap...not bad...apapun tq pada Nazariah yg beri kepercayaan pada saya utk buat hantaran ngan kaler yg mencabar ni....Alhamdulillah..menjadik gak....dapat pujian lagi..syukur....huhuhuhu.....

Friday, 22 July 2011

Cupcake punye citer

 Cupcake hantaran dari Lyana untuk bakal tunang tercinta, Hafiz..
120 set doorgift , simple deco untuk tetamu yg hadir......tqvm

Sunday, 17 July 2011

Jualan Aidilfitri 2011

 ~Choc Raisins Cornflakes~
Description: raisins and cornflakes with milk chocolat
e
RM18-50 cups

ChocoFlakes~ 
Description: milk chocolate +cornflakes
RM15-50 cups
 ~Milo Snowball~

Description: combination of milo ball with white chocolate
RM15-5
0 cups....

*antara biskut yg menjadi pilihan customer tahun lepas.....

~Choc Rice Crispy~

Description: bubble rice with milk chocolate
RM15-50 cups

Saturday, 16 July 2011

Cupcake hantaran pertunangan..

 Cupcake 25 pcs bertemakan putih merah tanpa kata2 hanya diluahkan melalui hiasan sahaja....;)

Tempahan dari pelanggan (kawan zaza) untuk majlis pertunangan beliau pada 16 Julai 2011...moga2 cepat ke jinjang pelamin....tqvm ye...


Chocolate Doorgift...


2 PCS CHOC IN TRANSPARENT BOX
 
Type of Choc: Milk/Dark/White
Price: RM1.60/pc complete with ribbon
Min order : 20pcs

3 PCS CHOC IN TRANSPARENT BOX

Type of Choc: Milk/Dark/White
Price: RM2.20 /pc complete with ribbon
Min order : 20pcs

4 PCS CHOC IN TRANSPARENT BOX

Type of Choc: Milk/Dark/White
Price: RM3.40 /pc complete with ribbon
Min order : 20pcs

 6 PCS CHOC IN TRANSPARENT BOX

Type of Choc: Milk/Dark/White
Price: RM5.00 /pc complete with ribbon
Min order : 20pcs

Sunday, 19 June 2011

Cupcake untuk ucapan tahniah....



Tempahan dari Rozyliana untuk sahabatnya yang baru sahaja melangsungkan pertunangan pada minggu lepas....moga kawan itu cepat2 ke jinjang pelamin ye...aminnn....