Thursday, 20 June 2013

Jualan Raya 2013

~♥Almond Cluster♥~
50 pcs - rm20

gabungan kacang badam dan coklat yang bermutu tinggi pasti membuatkan anda tak puas untuk menikmatinya....
~♥Milo Snowball♥~
50 pcs - RM18

gabungan milo ball dan white chocolate yang terpilih...antara yg menjadi pilihan customer tahun lepas....
~♥Chocolate Cornflakes♥~
50 pcs - RM18

gabungan cornflakes dan milk chocolate yang lemak berkrim..pasti disukai ramai gitu....hehehe....macam iklan pulokkk!!!

Sunday, 9 June 2013

kek harijadi dari guru kepada guru

Cikgu Aliza menempah untuk harijadi sahabat satu sekolah...kek choc moist....simple deco sebab order pun last minute...hehehe...kalo barang mentah sume ada kat umah takde hal....boleh ajek last minute, ini kalo takde haa..agak huru hara sket la..apapun tqvm ye cikgu sebab selalu order ngan saya....

kek harijadi nombor 2 , upin ipin

Order dari sahabat opis lama, Ila untuk harijadi anak beliau....tqsm ye Ila

Choc moist cake untuk hari guru


Tempahan dari cikgu Aliza untuk diberikan kepada para guru anak beliau...tima kasih banyak2 ye cikgu....

chocolate doorgift 2 pcs tema biru putih

Order dari cikgu Nurul untuk majlis anak beliau....doorgift tema biru putih....so sweet....thx cikgu...

Cupcake harijadi buat yang tersayang...

Tempahan dari Zura untuk yang tersayang.....dia ni mmg regular customer tempah cupcake mcm nih....hehehe...anyway, tq so much Zura, lain kali leh tempah lagi...