Monday, 30 September 2013

Coklat hantaran tema putih dan pink

order dari ex student Amirah utk pertunangan bestie beliau....kira sponsor la ni..baik betul ada kawan camni kan....heheh..thx ye Amirah....

Bday choc gift...



Tempahan dari Syak buat buah hati tersayang.....romantik sungguh Syak ni ye..untung buah hati dia...tq ye bro....

Saturday, 28 September 2013

Steamed Buttercream Cake


Sesuai untuk kek hantaran atau kek kawin....dihiasi bunga blossom..actually ada banyak lagi bunga tp blossom yg dipilih...rose nampak dah common...hehehe....

Wednesday, 18 September 2013

Kek hantaran tunang

 Blueberry Cheese Brownies
Oreo cheesecake

Kek ditempah oleh mak saudara Farisha utk majlis pertunangan anak beliau....tqvm ye....

Saturday, 14 September 2013

Wedding doorgift.....chocolate, apam polkadot, vanilla muffin...

 

Tempahan doorgift dari syikin utk wedding adik beliau .....tqvm ye kin....terlupa nak snap pic muffin...sori ye...hehehehe....


Wedding Cake, white, black and red theme


Set kek 1+40, choc moist cake ditempah oleh Liza dari Lenga untuk makan berdamai bagi hari bahagia beliau.....tahniah dik and tqvm ye...

Friday, 13 September 2013

Friday, 6 September 2013

Choc Moist Cupcake Doorgift

cupcake doorgift di tempah oleh dhia untuk majlis aqiqah anak beliau.....sgt teruja dengan feedback beliau....apapun thx ye dhia sudi beli ngan akak...next time boleh beli lagi....kek coklat kukus di topping dgn chocolate ganache...mana la tak sedapp..yummy.....

Bday cake for teachers...

tempahan dari regular customer, cikgu Aliza....tq ye cikgu.....